Pricing is one of the essential components of _ _ _

A - Promotion mix

B - Marketing mix

C - Product mix

D - STP strategy

تم إضافة السؤال من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2015/04/14
rakesh kumar rakesh
من قبل rakesh kumar rakesh , TSI (Territiry sales Incharge) , Patanjali Food & Herbal Parks Ltd.

yes pricing is definitely a very important component of marketing mix , because price will deciding our customer base & market.

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

B - >>>>>>>>>>>>>>> Marketing mix

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.