If current Ratio equal 75% company current liabilities is 200000 company will not able to pay . of current liabilities

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/04/15
Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

(A) is the Correct Ans.

50,000

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

A->>>>>>>>>>>>>>>>>>>50000

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

Correct answer is50000 ........