Why do I need AutoCAD Raster Design if AutoCAD has raster functionality?

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/04/15
Mohamed Kassem
من قبل Mohamed Kassem , Senior Engineering Manager , PepsiCo.

AutoCAD software enables you to insert, view, and plot raster images, but you cannot edit and modify these images or perform image processing with AutoCAD software alone. With AutoCAD Raster Design, you can modify and save or export images for use with other drawings or applications.