An organizational structure in which more than one type of departmentalization is employed is called:

 a. mixed departmentalization.

 b. process departmentalization.

 c. matrix form.

 d. centralization.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/04/16
Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

a. mixed departmentalization............... . . . .

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

a. mixed departmentalization is right.

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>  a. mixed departmentalization.

Ali Jaber
من قبل Ali Jaber , Senior PM , Millennium Dev.

 a.   is called mixed departmentalization

MUHAMMED HARIS MI
من قبل MUHAMMED HARIS MI , Senior Audit Staff , Saud Bahwan Group LLC.

Option A IS The right answer

Mohammed Fathe  Shaheem
من قبل Mohammed Fathe Shaheem , Operation Executive , Arabian Construction Company

A----Mixed departmentalization..........................................................................................

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

a- mixed departmentalization....................................is true

Ahmed Hassan Ahmed Mohamed
من قبل Ahmed Hassan Ahmed Mohamed , Logistics Executive , مؤسسة ثابت سفر عبدالله الشهراني

a>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Agree with experts answer a. mixed departmentalization