Is it possible to study (CA) with (BBA) finance and accountancy?

تم إضافة السؤال من قبل Zaid Mahadin
تاريخ النشر: 2015/04/16
Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

depend on your ability ...

Saidul Alam
من قبل Saidul Alam , Accountant , Akhtar Al Balushi Trad. & Cont. L.L.C

Yes you can . Its depend on You. I am also studied BBA & ACCA at a time.

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

agree with answers >>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

agree with Farrukh Salim Khan answers