What are the factors to be considered when synchronizing electrical machines?

تم إضافة السؤال من قبل Abubakar M. Abdullahi , Assistant technical officer (Electrical) , University of Maiduguri
تاريخ النشر: 2015/04/18
Yusuf Abdul Rajak Mohamed Brose
من قبل Yusuf Abdul Rajak Mohamed Brose , Support Engineer. (Maintenance Engineer for Siemens SDH Network , Meatel Kuwait

Phase Sequence

Voltage magnitude

Frequency

Shoeb Mohiuddin Mohammed
من قبل Shoeb Mohiuddin Mohammed , Electrical Design Engineer/ Project Manager , ARABIAN POINT EIGHT COMPANY LTD.

1.Phase sequence must be same

2.Voltage must be same3.Frequency must be same