How to remove write protection from usb drive?

تم إضافة السؤال من قبل Zia ul Haq Natiq , Facility Manager , Portal Gaming- Netsol Group
تاريخ النشر: 2015/04/19
Brahim Khadraoui
من قبل Brahim Khadraoui , Director of finnace and moyen , Hospital ben srour

you must format your usb drive in another computer

Jaweed Hatem Nazir
من قبل Jaweed Hatem Nazir , IT Specialist , Waleefah Co.

1. check the access rights and permissions of USB from security tab in properties.

2. format the USB if the access rights correct.

3. if you can't format with regular way, use (Diskpart) from CMD.