In _ decisions the geographical dimensions of source markets can be influenced by the availability of low cost, relevant transportation.

تم إضافة السؤال من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية
تاريخ النشر: 2015/04/22
Salvatore Augello
من قبل Salvatore Augello , owner , A.S. Trade & Consult

Answer C : sourcing _____ -----

Ahmed Hassan Ahmed Mohamed
من قبل Ahmed Hassan Ahmed Mohamed , Logistics Executive , مؤسسة ثابت سفر عبدالله الشهراني

c>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>> C . Sourcing >>>>>>>>>>>>>>>

mohamed badawy
من قبل mohamed badawy , Head Of Operations , Almajdoui Logistics Company

C.................................................................

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

...

C. Sourcing        .....

..

Mohammed Fathe  Shaheem
من قبل Mohammed Fathe Shaheem , Operation Executive , Arabian Construction Company

Sourcing......................

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

C. Sourcing^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

ANSWER OPTION C) <<<<<<<<<<<<<<<<<<

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

C. Sourcing                           .