An individualized outline of training, experience and possibly education designed to facilitate an employee's

growth and enhance opportunities for advancement is called:

 a. job description.

 b. career development plan.

 c. assessment sheet.

 d. interview form.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/04/22
Mohammed Shahid Ullah
من قبل Mohammed Shahid Ullah , Executive Director (Finance) , Coal Power Generation Company Bangladesh Limited

An individualized outline of training, experience and possibly education designed to facilitate an employee's growth and enhance opportunities for advancement is called career development plan.

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

.

 b. career development plan.....

.

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

b>>>>>>>>>>>>>>>>>>>career development plan.

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

B...........................................

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

career development paln is the right answer0

Mohammed Fathe  Shaheem
من قبل Mohammed Fathe Shaheem , Operation Executive , Arabian Construction Company

B...............................

Ahmed Hassan Ahmed Mohamed
من قبل Ahmed Hassan Ahmed Mohamed , Logistics Executive , مؤسسة ثابت سفر عبدالله الشهراني

b>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

ANSWER OPTION b) <<<<<<<<<<<<<<<<<<

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

b. career development plan.