What is the salary in average for engineer with 8 years experience in Kuwait?

تم إضافة السؤال من قبل Fredy Makram Labib , R&D manager , Universal for home appliances
تاريخ النشر: 2015/04/23
Dhawal Thakkar
من قبل Dhawal Thakkar , Senior Engineer Projects , TDK Corporation

Even I am searching for the job in gulf.

But would suggest check out the comparition at the below url

http://www.numbeo.com/cost-of-living/comparison.jsp

for kuwait i guess somthing1000 to1200 KD per month will be a good salary to accept