What is the salary in average for engineer with 8 years experience in gulf area?

تم إضافة السؤال من قبل Fredy Makram Labib , R&D manager , Universal for home appliances
تاريخ النشر: 2015/04/23
Dhawal Thakkar
من قبل Dhawal Thakkar , Senior Engineer Projects , TDK Corporation

Even I am searching for the job in gulf.  based on some online rechearch  i would say This will depend like  Dubai is very costly, Saudi Has lot of money to offer etc

But would suggest check out the comparition at the below url

http://www.numbeo.com/cost-of-living/comparison.jsp

ايمن محمد احمد الدوخ
من قبل ايمن محمد احمد الدوخ , مدير قسم نظم المعلومات , شركة القدس لصناعة لدهانات \qudspaints

Hello dear how the case I'm looking for work in the field of computer and project management I hope to help me and thank your brother Ayman