What is the type of admixture used to decrease the initial setting time ?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmad Al-Qwasmeh , Highways and Bridges Engineer , Associated Consulting Engineers Int'l - Jordan
تاريخ النشر: 2015/04/23
Javed Ahmed Laghari
من قبل Javed Ahmed Laghari , Assistant Resident Engineer , National Development Consultants (NDC).

Conplast RP264 can be used to decrease the initial setting time.