Which of the following categories of materials handling equipment does a ‘counterbalanced type’ belong to?

(a) Gravity Conveyor (b) Fork lift Trucks (c) Picking Robot(d) Warehouse Trolley.

تم إضافة السؤال من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية
تاريخ النشر: 2015/04/24
Piotr Konopka
من قبل Piotr Konopka , Specialist Helpdesk / Support Techn. Services / Chief Specialist. Multimedia Support Techn. Services , Telecomunication Poland - Orange Poland

Which of the following categories of materials handling equipment does a ‘counterbalanced type’ belong to?

(b) Fork lift Trucks

Thanks for the invite

(b) Fork lift Trucks

Greetings to all

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Right answer (b) Fork lift Trucks >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>> (b) Fork lift Trucks >>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

.

(b) Fork lift Trucks....................................................... . . .

mohamed badawy
من قبل mohamed badawy , Head Of Operations , Almajdoui Logistics Company

B...................................................................................................

Hany Helmy Haleem
من قبل Hany Helmy Haleem , Director of Warehouses , Nasco Automotive

(b) Fork lift Trucks .

Salvatore Augello
من قبل Salvatore Augello , owner , A.S. Trade & Consult

answer B : fork lift trucks _____________________

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

(b) Fork lift Trucks^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

        (b) Fork lift Trucks ...................