In an oil in water (o/w) type of creams, oil should be added to water or water should be added to oil?

تم إضافة السؤال من قبل Abhishek Raj , Chief Executive Officer (CEO) , Rhododendron Biotech Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2015/05/04
sameh ghazaly
من قبل sameh ghazaly , commercial unit manager , Al mojil drug company

as i remember, oil should be added to water in addition to an emulsifying agent