Using a successful brand name to introduce additional items in a given product category under the same brand name is called a(n):

E.g. (such as new flavors, forms, colors, added ingredients, or package sizes)

a. line extension.

b. brand extension.

c. multibranding.

d. new brands.

تم إضافة السؤال من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2015/05/09
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>> b. brand extension.  >>>>>>>>>>>>>>

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

b. brand extension.^^^^^^^^^^^