How many tiled viewports are in a new drawing?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2015/05/12
Amr Gamal Anwar Hassan
من قبل Amr Gamal Anwar Hassan , مهندس حاسب كميات , Shurfah Real Estate Development and Investment

Thank you for inviting me

there are6 tiled view ports

Muhammad Ali Khan
من قبل Muhammad Ali Khan , Assistant Director (Adm & Coord) , National University of Science and Technology

By default there is one in a new drawing.....you can add them afterwards

Basem Nofal
من قبل Basem Nofal , Manager - Technical and Construction , consolidated Contractors international company - Qatar

I do agree with amro

they are6

HASHIM KEBEER
من قبل HASHIM KEBEER , Electrical Draftsman , Conspel

TWO LAYOUTS IN NEW AUTOCAD

Muhammed Swadique Manayath Manayath
من قبل Muhammed Swadique Manayath Manayath , Architectural Draftsman / Design Coordinator , Al Shafar National Contracting

By default one in a new drawing.

Mohamed Arshad
من قبل Mohamed Arshad , Production Engineer , SOLB26 W.L.L

only one tiled viewports are in a new drawings

aliyar hamza
من قبل aliyar hamza , Designated Broker , self empoloyer

pealesure can you help me 3d drawing viewport plotting ?

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

Yes The Right answer is one.

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

Only One is the answer,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ali Mohamed Ahmed
من قبل Ali Mohamed Ahmed , site engineering , شركة مقاولات

One >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Thanks