ما هو العامل الناجح فى تطوير الموقع؟

What factor in the successful development of the site?

تم إضافة السؤال من قبل حمدي زين الدين , الاداره العامه , التميز لتقنية المعلومات
تاريخ النشر: 2013/08/07
Mohammed Alhasani
من قبل Mohammed Alhasani , Rapporteur of the University Council , Austrian arabic Universität

the successful development of the site is Design & Content & Usability & Strategy & Regular Updates & Accessibility When these foundations be successful your website