Is there angry guest ?

do you believe in angry guest expression or it depends on the one who is handling the guest complain ? .

تم إضافة السؤال من قبل Omar Mohamed Al Sinusy , Tour Guide , Travco Group
تاريخ النشر: 2015/05/24
Ranju Ravindran
من قبل Ranju Ravindran , Sales Manager , JESSEENA INTERNATIONAL FZE

Yes it depends, the way you treat them or any external factors can affect.

JOASH MWANZI
من قبل JOASH MWANZI , ICT CUSTOMER CARE OFFICER , CYBERN SOLUTIONS

It depends on the one who is handling the guest.