What are the components of the operational and financial management of the company in which the 3 steps DuPont analysis breaks down the ROE?

Answer1: Sales Profitability, Assets Turnover, Financial Leverage

Answer2: Net Income, Total Assets, Total Liabilities

Answer3: PE, Stockholders equity, Sales profitability

تم إضافة السؤال من قبل Paolo Borchetta , Managing Director , NIMM International Mauritanie Mining
تاريخ النشر: 2015/05/28
Paolo Borchetta
من قبل Paolo Borchetta , Managing Director , NIMM International Mauritanie Mining

Answer1 is the correct one