What is the difference between testing a cable with AC or DC?

تم إضافة السؤال من قبل fasalu rahman narikkot mecheri , Electrical Engineer , Abudhabi Distribution Company
تاريخ النشر: 2015/05/29
Ali Waqas Bhatti
من قبل Ali Waqas Bhatti , Electrical Engineer , Lakson Group of Companies

have no idea ............ !

Sudhakar Nandigamu PMP
من قبل Sudhakar Nandigamu PMP , Project Manager/Sr.Electrical Engineer , MTC Qatar

DC voltage uses less voltage and for AC cables use more rated