When using the Line command, which option allows us to quickly create a linesegment connecting back to the starting point

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/05/31
Muhammad Mujahid
من قبل Muhammad Mujahid , qa/qc civil engineer , Nesma and Partners contracting company limited

We use the F button to connect a line segment back to the starting point.