What is the best way of approaching a electrical problem in a control circuit?

the machine uses a PLC unit for controller and a24v dc supply

تم إضافة السؤال من قبل Deon Brown , Maintenance Technician , Jalex Company LTD
تاريخ النشر: 2015/06/03
anup bose
من قبل anup bose , Manager Administration

I am trained in Fire Fighting. First to Cut Off the Electric supply. Take safety measure. Call the electrician. Handle the situation as per protocol of the management.