How can I link chart (in excel) to a pivot table so that when i analyse data through pivot table then the chart should automatically update?

تم إضافة السؤال من قبل Shanawaz Ahmed , Group Finance Manager , KGT Group
تاريخ النشر: 2015/06/10
Firas Shahadi
من قبل Firas Shahadi , Training And Development Director , Muhayal Assir National Hospital

select any cell in the chart > from insert use chart.

that is it

Atif Tanveer
من قبل Atif Tanveer , Decision Support Specialist , Hamilton Health Science

From you PivotTable create a PivotChart