Assets - Liabilities =

تم إضافة السؤال من قبل Shazia Anees , Assistant Manager Finance , Arham Trading Company
تاريخ النشر: 2015/06/11
Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Option3 is the right answer.

Bilal Bilal Ashraf
من قبل Bilal Bilal Ashraf , Assistant Accountant and Office Admin , Hamdaani Food Company

It will give us Capital + Profits

mehfooz alam khan habib khan
من قبل mehfooz alam khan habib khan , Security Incharge , Landmark Group (Emax)

Yes capital+profit...................... ......

lakshminarasimham mallareddi
من قبل lakshminarasimham mallareddi , Manager Finance & Accounts , M/s. Vandana Global Limited, Raipur, Chhattisgarh

Correct Answer is2. Capital. Assets-Liabilities =

Wasim khan wazir
من قبل Wasim khan wazir , Finance Specialist , Mott Macdonald

Assets-Liabilities= capital+net profit