What steps are required before release the payments for the suppliers? Also what are the documents that must be attached with the payments?

تم إضافة السؤال من قبل khaled Ibrahim Sayed Abd El Salam Ibrahim , Chief Accountant , -ElMehy engineering company
تاريخ النشر: 2013/08/12
hassan hatem hassan hassan
من قبل hassan hatem hassan hassan , محاسب عملاء ائتمان , مجوعه شركات مصر الحجاز

1- اذون استلام المخازن
2- فاتورة المورد
3- تفويض باسم الشخص باستلام الشيك او المال
4- بطاقة شخصية سارية