What's a back pressure regulator valve and what important to use in a refrigeration unit?

تم إضافة السؤال من قبل Ismael Hamad , Trainer , ANTONOIL DMCC , Lukoil project, WQ2
NIHAS THANATHPARAMBIL MUHAMMEDALI
من قبل NIHAS THANATHPARAMBIL MUHAMMEDALI , PLANNING ENGINEER , ARABIAN MEP CONTRACTING WLL

backpressure regulator is to limit and precisely control the upstream pressure