The production system most likely used in this situation would be:?

Consider a management-consulting firm. Each job undertaken may differ depending on the needs of the client, requiring the firm to develop a different service for each client.

  A)    a small batch system.        B)    a large volume production system.        C)    a job shop production system.        D)    a continuous flow production system.

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/06/22
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

C)    a job shop production system.

عبدالرحمن علوي زين العطاس
من قبل عبدالرحمن علوي زين العطاس , خدمات المساندة الائتمان والتحصيل , باحث عن عمل

  D)    a continuous flow production system

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

I Will Go With Option " C "

Wasim khan wazir
من قبل Wasim khan wazir , Finance Specialist , Mott Macdonald

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC