What are the differences between Lean Manufacturing and Lean SixSigma ?

تم إضافة السؤال من قبل Amine ELGBOURI , Technical Team Manager , MG2 Engineering
تاريخ النشر: 2015/06/23
Hossam Abdo
من قبل Hossam Abdo , Manufacturing Section Head , Petroleum Development Services

lean methodology is focused on reducing the amount of time between activities, events, and cycles, but The Six Sigma methodology is a quality tool that emphasizes reducing the number of errors in a process.