How can I improve my skills as document controller/ secretary if I'm a registered Nurse, so employers could look to my resume and be a good candidate?

تم إضافة السؤال من قبل Kathryn Joy Dador , Document Controller/FM Coordinator , Blue Diamond Group of Companies
تاريخ النشر: 2015/06/25
Sara Sirag
من قبل Sara Sirag , Office Manager , EGYPT ALUMINIUM FOR ROLLING AND CONTAINER

All skills must be shown professionally in CV

Hershey Alvarez
من قبل Hershey Alvarez , MLHUILLIER TAGUIG BRANCH , MLHUILLIER TAGUIG BRANCH

just include to your resume your duties and responsibilities as a nurse inside the department or office that you are working