What's the function of a rupture disk and what's important install it in the chillers machines?

تم إضافة السؤال من قبل Ismael Hamad , Trainer , ANTONOIL DMCC , Lukoil project, WQ2
تاريخ النشر: 2015/06/25
magdy abd al nour
من قبل magdy abd al nour , HVAC Site manger , First United Co.

A rupture disc, also known as a burst disc, bursting disc, or burst diaphragm, is a non-reclosing pressure relief device that, in most uses, protects a pressure vessel(condenser).