What do you feel companies should enter new markets during an economic downturn?

تم إضافة السؤال من قبل Sheikh Ahmed , CEO , Automotive Manufacturers Ltd.,
تاريخ النشر: 2015/06/29
Riazz Shaikh
من قبل Riazz Shaikh , Events Manager , M/s. Globuzz Events Marketing

I think they shud not bcos we will not be able to acquire desired market share and will be demotivated with results..