كيف يتم جرد لمخزن اسمدة مرصوص بطريقة الكراسى ولايوجد مسافة بين الكرسي والاخر(الكراسى يعني دور2*3مثلاودور3*3)و النقل مكلف جدا علشان انقل البضاعه دى؟

تم إضافة السؤال من قبل سعيد سمير , مهندس ومديرمنفذ , شمال التحرير لتجارة الاسمده والمبيدات والستلزمات الزراعية
تاريخ النشر: 2015/06/29
محمد فوزى العليمى عليم
من قبل محمد فوزى العليمى عليم , امين مخزن ثالث , بيوت الازياء الراقيه

بالحيز المكانى    المساحه المستغله  طول فى عرض فى ارتفاع هاتعرف الرصه كام شيكاره وبالتالى تقدر تضرب الارضيه كام وعدد الاطوال    يعنى لو طول الرصه متر ونص وتخانة الشيكاره10 سم يبقى طول الرصه فيها15 شيكاره وهكدا الارضيه لو مترين فى تلاثه متر مسلا هاتعرف دول كام شيكاره بالقصمه على طول وعرض الشيكاره وهكذا       انما لو بتستلم المخزن     شيل الشكاير كلها على كتفك واستلم بامان ولا تجهد عقلك  رض العهده بايدك اضمن من اى حسابات    انا عن نفسى ممكن استلم مخزن فى شهر بس اعيش سنه مطمن  لان تعملك بايدك فى عهدتك هيا مصدر امان ليك ولصاحب الشغل