Net income equal to Revenues minus:?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group
تاريخ النشر: 2015/07/02
Haytham Ahmed
من قبل Haytham Ahmed , باحث قانونى , Prosecution GENERAL

  C) Expenses It is the correct answer .

lakshminarasimham mallareddi
من قبل lakshminarasimham mallareddi , Manager Finance & Accounts , M/s. Vandana Global Limited, Raipur, Chhattisgarh

Correct Answer is C) Expenses less revenues will arrive net income

Saidul Alam
من قبل Saidul Alam , Accountant , Akhtar Al Balushi Trad. & Cont. L.L.C

C) Expenses, Bu tCGS should be minus before expenses.