How to improve my managerial skills in laundry business?

I am new laundry manager,i am here in Bahrain ,can you help to improve my skills?

تم إضافة السؤال من قبل junio ordaniel , LAUNDRY OPERATION MANAGER , MASTER LAUNDRY
تاريخ النشر: 2013/08/16
Flordeliza Leonillo V.
من قبل Flordeliza Leonillo V. , Service staff , Snow White Laundry & Dry cleaning Services

Be reasonable enough to meet the customers need,set the rules and regulations at the work site, and be friendly to the staff and customers,