Is it possible to use text rather than icon style buttons in the status bar on AutoCAD for Mac?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2015/07/13
Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey
من قبل Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey , مدير لمكتب المهندسين اليمنيين , مكتبي مكتب المهندسين اليمنيين

With answer of E. Yaqob.

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

YES...CORRECT ANSWERS................................

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

Agree with mr. Abdullahy Allooh

Abdulhay Allooh
من قبل Abdulhay Allooh , Senior Graphic Designer , CPC Werbeberatung

No it is not possible because this feature is not brought yet to autocad for mac

ماحي عابد
من قبل ماحي عابد , Civil engineer , Technical building control

I think no..................

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

I am sorry, I am not a MAC user and can not give you an answer to this question