Which is the best book for understanding Financial Accounting for a Non Commerce Student?

تم إضافة السؤال من قبل Rahaf Masri , Account Sales Director , MT3 Digital
تاريخ النشر: 2015/07/15
Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Financial Statements : A Step-by-Step Guide to Understanding and Creating Financial Reports

Advanced Financial Accounting :by Cassy Budd

Nour eldin samir omar
من قبل Nour eldin samir omar , regional senior credit analysis lead-Me , westcon comstor middle east

Accounting PRINCIPLES( KIESO )

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

Financial Accounting Principles.........................................

Mohamed Alkhatib
من قبل Mohamed Alkhatib , Chief Accountant , Jamal Al Sinaah Company

Financial Accounting , CMA , PFA , Cost Accounting

teresah njoki
من قبل teresah njoki , RECEPTIONIST , Hilton Hotels World Wide

principles of accounting and double entry bookeeping

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

Financial Accounting Principles

Hatem Manna
من قبل Hatem Manna , Self Employed , Manna Subcontractor

There are books for non accounting & finance specialists ; easy & friendly to read & use ; they can simplify the accounting rols & are esy ti find & search. I can not recommend any cause they are on entry level

jadima asis
من قبل jadima asis , Bookkeeper Manager , Bacolod City National High School

Do Elementary accounting ..next to Financial Accounting principle..

Ahmed Šãläh
من قبل Ahmed Šãläh , محاسب مالى , مصنع كراتين

financial accounting book money companies

VISHWANATH CHANAPPA
من قبل VISHWANATH CHANAPPA , Cost Accountant , The Curve Hotel

Most Imprort Accout principal , Personal Account, Real Account , Nominal Account