The U.S. government agency with authority over the financial reporting requirements of publicly traded corporations is the _?

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/07/20
Joseph Aoun, CPA
من قبل Joseph Aoun, CPA , Finance and Administration manager , Confidential

Sec security exchange commission

Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Option4 is the right answer.

Said Shaban
من قبل Said Shaban , Accountant , Tri State Materials Testing

The correct answer is:4- SEC