What are those most required and applicable internal controls on payroll processing in today’s era?

تم إضافة السؤال من قبل Nasoordeen Kameedsulthan , Finance Manager , Specialized Consulting Co
تاريخ النشر: 2015/07/21
Abid Latif
من قبل Abid Latif , Head of Engineering , Total Parco Pakistan Limited

Prepared, Reviewed and Validated - three levels of human embedded checks and above all a rugged and recommended payroll management system will lessen the loop holes in the payroll processing. To me these are some of the most required and applicable internal controls in this area.