In today's society, Is health insurance a Boon or a jinx ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Abul Hasan , Insurance Agent , Metlife Insurance Company - UAE
تاريخ النشر: 2015/07/23
Fe Celeste Corpuz
من قبل Fe Celeste Corpuz , Receptionist/|Insurance Clerk , Al Noor Hospital Medical Center-Marawah

Health Insurance nowadays are very useful for every indivdual. first you can have a medical treatment in any hospital using your health card.