How do you pronounce "Luca Pacioli" is it pronounced differently in different languages?

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/07/30
Imdad Hussain Rajput
من قبل Imdad Hussain Rajput , Assistant Sales Manager , Forego

I think Name should not be changed, should be called as it is in his own language.

Is a noun and likely to be pronounced differently in other languages.

Zehab Osman
من قبل Zehab Osman , Accountant , Aldar Consultancy Co.

Yea Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa