In which environment should work front office including guest relation section: Competition? Friendly team build?

تم إضافة السؤال من قبل Yuliya Lukoshyna , Group Manager , Mercure Hotel Kiev
تاريخ النشر: 2015/08/01
Hussamedeen Smadi
من قبل Hussamedeen Smadi , Hotels General manager , Swiss Blue Hotels

Should be both ......we shouldn't  take one and ignore  the other one