Would you accept generous stock/shares/options in a new company instead of a competitive salary?

تم إضافة السؤال من قبل Donn Wadey , Business Program Coordinator , Algonquin College
تاريخ النشر: 2013/08/21
Amal Mandhora
من قبل Amal Mandhora , 'Temporary Assignment' , Hamad Medical Corporation

Hi Donn,   If the company is reputed such as Infosys (India) - a rock steady company with consistent market value, I may consider joining with a salary slightly higher than my last job and Generous stock options.