Double entry book keeping , what is debit and what is credit?

تم إضافة السؤال من قبل Hamza Abdul Rahman , Executive Manager , Matrix Computer Center
تاريخ النشر: 2015/08/02
محمد رضا سعد hussein
من قبل محمد رضا سعد hussein , محاسب , اكادمية تدريب المحاسبين

  it,s the basic rule to record any financial transaction that has double effect one is debit and the other is credit.