How do you complete this equation. Current assets - Current liabilities=?

1. Capital

2. Absorbed Capital

3. Net Assets

4. Net Working Capital

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/08/06
Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

I think it's working capital. Not100% sure,

4. Net Working Capital .....................................................

Greg  Bansiwar
من قبل Greg Bansiwar , Article Trainee , PRA Associates

CA-CL=Working capital, the left over amount freely available for business.

ibrahim p ponnachan thodi
من قبل ibrahim p ponnachan thodi , Audit assistant , Argee&company

4- net working capital .its used for short term decision making

Sabir Hussain
من قبل Sabir Hussain , Accounting Manager , Etihad Aviation Tours & Travels

Current Assets-Current Liabilities = Net Working Capital

ABDUL NAVAS KOVVAL CHEMBILALY
من قبل ABDUL NAVAS KOVVAL CHEMBILALY , Accountant , Landmark Group, Qatar

it should be net working capital

Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Working Capital is the correct answer.

Said Shaban
من قبل Said Shaban , Accountant , Tri State Materials Testing

Correct answer is:4- Net Working Capital

mohamed fares
من قبل mohamed fares , senior accountant , سيف الله مصطفى

current assets - current liabilities = net working capital

if we add total assets to net working capital we can get total investment

Barkat Ali
من قبل Barkat Ali , Accountant , Abdullah Bin Ahmed Bin Mohd Al Muzahmi Trading

4.........Net Working Capital