In a bank reconciliation, deposits in transit are: a) deducted from the book balance b) added to the book balance c) added to the bank balance?

تم إضافة السؤال من قبل Said Shaban , Accountant , Tri State Materials Testing
تاريخ النشر: 2015/08/08
Abdelouahab Mesmoudi
من قبل Abdelouahab Mesmoudi , محاسب مسير , مركز التكوين المهني والتديب

In a bank reconciliation, deposits in transit are: a)  added to the bank balance

Tasneem Nayef Mohammad salameh
من قبل Tasneem Nayef Mohammad salameh , trainee , Islamic International Arab Bank

C)  added to the bank balance