Any profit prior to incorporation may be:?

(a) Credited to Capital Reserve A/c.

b) Debited to Goodwill A/c

(c) Debited to Suspense A/c

(d) None of the above.

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2015/08/09
Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

(a) Credited to Capital Reserve Account************************

(a) Credited to Capital Reserve Account ..............................................

Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Correct answer is  (a) Credited to Capital Reserve A/c.

Victor Odoemelam
من قبل Victor Odoemelam , JUNIOR BANKING SERVICE OFFICER , AB MICROFINANCE BANK LTD

B) DEBITED AS GOODWILL aCCOUNT

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Since it is mutual funds being allocated it would be fall into capital reserves.