What is the name and size of a large machine used in the preparation of cement slurry during the slab formation for high rise building?

The machine that will mix concrete with cement.

تم إضافة السؤال من قبل Anisuddin Siddiqui , Sr. Planning Engineer , Southwest Architecture
تاريخ النشر: 2013/08/22
Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

Cement Slurry for a foundation slab? Or high quality concrete for a foundation slab?

Naveen Nishchal Pandey
من قبل Naveen Nishchal Pandey , Site Engineer - Civil , Glair Infrastructure Limited

Batch Mix Plant

Binil Paul
من قبل Binil Paul , Senior Planning Engineer , Keo International Consultants - Qatar

Batching plant and concrete mixer and concrete pump

Mohamed  Ali PhD Cand  MSc PMP PMISP
من قبل Mohamed Ali PhD Cand MSc PMP PMISP , Project Control Manager , SEDER GROUP

maybe patch plantor maybe u mean concrete pump