RZ , NRZ , Manchester , Differential Manchester , AMI , MLT-3 , 8B6T, where is every line coding method used?

I know that Machester used in Ethernet standard, and Differential Manchester in Token Ring, and AMI in Telephone lines, but MLT-3 ,8B6T , NRZ , RZ where are used ? Answer in Arabic or English Don't matter.

تم إضافة السؤال من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)
تاريخ النشر: 2013/08/25
محمد خير saad
من قبل محمد خير saad , مهندس اتصالات , الحجيلان للمشاريع الهندسية

السلام عليكم بسبب ضيق مكان الإجابة, أقترح العودة إلى أي مرجع ضمن المجالات التالية: Fundamentals of digital communications Fundamentals of data communications Digital signal processing   Glossary Of elecronics terms and accronomy