1024 bytes equals:?

 A.    1 KB

 B.    1 MB

 C.    1 GB

 D.    1 TB

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/08/26
Arshad Iqbal
من قبل Arshad Iqbal

1024 is equal to1 MB whereas1024 MB is equal to1 GB

Hameed Abdul
من قبل Hameed Abdul , Head – IT, Procurement & Infrastructure , Omega Computronix

1024 bytes equals:?

A.    1 KB

Mohammad Al-Omari
من قبل Mohammad Al-Omari , IT Officer , Jordan Dubai Islamic Bank

 A.    1 KB ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

MOHAMMAD SOHEL
من قبل MOHAMMAD SOHEL , Deputy Manager Accounts & Finance , Jamuna Spacetech Joint Venture Ltd. (Jamuna LP Gas)

Ans : A.1 KB

Thanks

Assad Abdul Hameed
من قبل Assad Abdul Hameed , Technical assistant , PSTC Lahore

it is equal to1kilobyte therefore the A is corect

MOHAMMED AJMAL KHAN
من قبل MOHAMMED AJMAL KHAN , Accountant , Maskan Arabia

A......................................

 A.1 KB

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

Agree with the answers................ thank you

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

(A)1 KB =1024 bytes =1024 *8 bits is the right answer. Thanks.

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

One kilobyte is the answer.

Mohammad Saad
من قبل Mohammad Saad , Senior Consultant , Deloitte - Saudi Arabia

1024 Byes = bits........................