> A Web site's main page is called :?

 A.    Browser Page

 B.    Search Page

 C.    Home Page

 D.    Bookmark

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/08/28
Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

 C.    Home Page is the answer. Thanks.

Safeer Koyithan Kandy
من قبل Safeer Koyithan Kandy , General Accountant , Hala Trading

The answer is C. Home Page

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

Home Page .............................................

Shazia Anees
من قبل Shazia Anees , Assistant Manager Finance , Arham Trading Company

Home page==========================

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>   C.    Home Page

Hameed Abdul
من قبل Hameed Abdul , Head – IT, Procurement & Infrastructure , Omega Computronix

Web Site Main page

C. Home Page

Harini Devaiah
من قبل Harini Devaiah , Operations Executive , Giift.com

The right answer is Home Page.